Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ντουβάρια


Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν προ ολίγου δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματισθεί σοβαρά και να χαροπαλεύει και ο άλλος να τραυματιστεί ελαφρότερα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για εξοστρακισμό της σφαίρας και ενδεχόμενη αποκλίνουσα κοινωνική συμπεριφορά του άτυχου αστυφύλακα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί προκάλεσαν τους δράστες αρχικά φραστικά και στη συνέχεια πετώντας μπουκάλια. Φως στα κίνητρα των δραστών αναμένεται να δώσει το κυριακάτικο φύλλο του «Ριζοσπάστη» με σχετικό διήγημα στην τελευταία σελίδα. Για «θέλημα Θεού» έκανε λόγο ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Στην περιοχή του συμβάντος επικρατεί τρομερή αναστάτωση, με δεκάδες περιπολικά να ψάχνουν στους γύρω δρόμους. Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και ο αρχηγός της Βασίλης Τσιατούρας, σε κατάσταση νευρικής κρίσης, περιμένοντας τηλέφωνο από τον Υπουργό για τα καθιερωμένα καντήλια.

Γενική κινητοποίηση διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ανακαλώντας όλες τις άδειες. Πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί του Λεκανοπεδίου σπεύδουν στις υπηρεσίες τους νυσταγμένοι και μπινελικώνοντας ελέγχονται ως ανακριβείς.

Ο κύριος Χηνοφώτης διαψεύδει τον ειδικό απεσταλμένο του blog, Χαράλαμπο Τραμπάκουλα, ο οποίος του χρεώνει την φράση «χεχεχε» και έπειτα «χοχοχο» σε ρεπόρτερ-απεργοσπάστη του Mega. Απείλησε μάλιστα με ποινικοποίηση της Τραμπακούλας.



Χαράλαμπος Τραμπάκουλας

10 σχόλια:

GiaNt είπε...

Ήμανε σίγουρος

ασημωνης είπε...

Παραστατικοτατος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί φορούσαν κουκούλες. Επιτέλους εφαρμόστηκε ο νόμος Δένδια.

thamnos είπε...

Delta force!
Η δύναμη στα χέρια μας.

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Γειά σου Επαναστάτη της φαντασίας - αλλά και της βαθιάς ουσίας!
ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ! Μ'αρέσεις !
ΚΑΛΟ Π,Σ/Κ ΦΙΛΕ !

dsquared είπε...

Δεν θα σουβλισουν εφετο το κατσικακι στο χωριο τους οι μπατσοι? Τι χουνερι ηταν αυτο που τους εκαμεν ο αρχηγος.

din

wert01gf είπε...

Οι δύο αστυνομικοί ήταν της ομάδας ΔΕΛΤΑ, το γράμμα με το οποίο ξεκινάει το Διάλειμμα.

karas είπε...

xaxaxaxa o trampakoulas ksanaxtipise para poli kalo mpravo

Ατίθασος ενήλικας είπε...

ομάδα Γάμα
ομάδα Δέλτα
ομάδα Έψιλον
γμτ τις ομάδες μου
… μέσα

wert01gf είπε...

Αστυνομικά μέτρα που θα θυμίζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες διέταξε η Κυβέρνηση. Για να αποφύγουμε το μπάχαλο. Βέβαια, τόση αστυνομία μέσα στο κέντρο και με μηδέν τουρισμό θα είμαστε λίγο σε εμπόλεμη κατάσταση.

Προτίνω να διοργανώσουμε μια τελετή έναρξης, με χορευτές και πυροτεχνήματα, για να έχουμε να θυμόμαστε. Μπορεί έτσι να μαζέψουμε και καμιά εικοσαριά χιλιάδες τουρίστες το καλοκαίρι. Στην καλύτερη περίπτωση.. Για να «ανασάνει και η αγορά».

Μα, γίνονται τόσο αστείοι ώρες ώρες που λες δεν μπορεί, μάλλον κάποιος μου κάνει πλάκα. Αφ ουφ.

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.