Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Φαρμακολογία


Ο Μπολτ σημείωσε το εκπληκτικό 9.69, καταρρίπτοντας το προηγούμενο δικό του ρεκόρ, το 9.72, που είχε σημειώσει τον περασμένο Ιούνιο. Μάλιστα, αν δεν «έκοβε» ταχύτητα, στο τέλος, θα μπορούσε να είχε κάνει μέχρι και 9.60. (sport-fm)
Επικίνδυνο για την υγεία είναι το ποτό Red Bull καθώς μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα ή εγκεφαλικό, επισημαίνουν Aυστραλοί επιστήμονες. Το Red Bull έχει απαγορευτεί στη Νορβηγία, την Ουρουγουάη και τη Δανία, εξαιτίας των κινδύνων για την υγεία που αναγράφονται και στις συσκευασίες. Ωστόσο, η εταιρία πούλησε τον περασμένο χρόνο 3.5 δισεκατομμύρια συσκευασίες σε 143 χώρες. (ΣΚΑΙ)

EDIT [17.08.08]:
«Θα ήταν καλύτερα να έμενε σπίτι της, παρά να διασύρει το όνομα της χώρας της στη λάσπη», τάδε έφη ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μίνως Κυριακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, για το θέμα της Φανής Χαλκιά. Σωβρακόλογα και παπαρολογίες από τον θρασύτατο Μίνωα.

Εκκρεμεί μία εις βάρος σας υπόθεση κύριε Κυριακού με κάτι αυθαίρετα
στο Πόρτο Xέλι. Ποιός εκτίει την ποινή φυλάκισης 4 χρόνων που σας έχει επιβληθεί;

15 σχόλια:

Greek Rider είπε...

Αγαπητέ wert είναι κοινοτοπία να πω ότι ο πρωταθλητισμός είναι πουλημένος στους εθνικιστές και τις εταιρείες.

Το ότι τα ποτέ αυτά απαγορεύονται σε κάποιες χώρες και όχι σε κάποιες άλλες δείχνει πώς τα συμφέροντα πατάνε επί πτωμάτων, κυριολεκτικά. Και επίσης πόσο υποκειμενική είναι η αλήθεια.

Αν ο στόχος είναι το χρήμα τότε την αλήθεια την παράγουν οι οικονομολόγοι με τεχνητά μοντέλα. Αν ο στόχος είναι ο άνθρωπος τότε η αλήθεια θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών (πραγματικά δημοκρατικών) διαβουλεύσεων με αρχές τα δικαιώματα των πολλών και την υγεία των πολλών.

Οι φιλελεύθεροι τα έχουν σχετικοποιήσει όλα (με τον μεταμοντερνισμό) για να μπορούν να θέτουν οι αμόρφωτοι οικονομολόγοι τους όρους ζωής που τους υπαγορεύουν οι ελίτ με βάση το κέρδος των ίδιων.

Χωρίς την σχετικοποίηση αυτή δεν θα ήταν καθόλου πιστευτοί. Άλλωστε η άπειρη πληροφόρηση αυτό το ρόλο έχει τη μη δυνατότητας επαλήθευσης.

pentanostimi είπε...

καλα πλακα με κάνεις?εδω κυκλοφορει αυτο το ρεντ μπουλ ,μηπως το χρησιμοποιεί ο γιο΄ς μου? δεν διαβάζει δεν ενημερωνεται,μολις τον δω τελος του μηνα θα του τραβήξω το αυτι καταλαβες,εκτος απο τα ναρκωτικά πρεπει να προσεχουμε μην παρουν και ..σκευάσματα ..αθλητικου τύυπου χριστε μου

Spy είπε...

Α, μα εσείς αγαπητέ μου είστε πραγματικά "ρομαντικός"!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να παραφρασω ενα φιλο,
"Φανη κατουρα, να γινουμε μαστουρα"

Ταχυδρόμος! είπε...

Μεγάλος καραγκιόζης ο Μίνως..

TeddyBoy είπε...

Ασημώνη έγραψες!

Wert
Πρωταθλητές ΚΑΙ στη ντόπα ΚΑΙ στην υποκρισία!

Ανώνυμος είπε...

Eίδες τι σου κάνει το μέσο. Κανάλι έχεις ο άνθρωπος, πρόεδρος Ολυμπιακής επιτροπής στη χώρα μας, καβάλα το καλάμι και γίνεται βασιλικότερος του βασιλέως.
Απλά πράγματα. Ελλαδίτσα αθάνατη. Δώστε μας κι άλλους καρνάβαλους. Μας αρέσουν οι απόκριες.

mikros fokion είπε...

κυριακου: ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα

wert01gf είπε...

"Κι όπως το φύλλο δεν κιτρινίζει
παρά με τη σιωπηλή γνώση ολόκληρου του δέντρου, έτσι και ο άδικος δεν μπορεί να αδικήσει χωρίς την κρυμμένη θέληση όλων μας."

Khalil Gibran

Mara Lisha είπε...

Μου φάνηκε ιδιαίτερα επικριτικός ο κύριος Κυριακού, δεν ξέρω αν αλήθεια δεν γνωρίζει τι γίνεται κι αν υπάρχουν κυκλώματα στο χώρο του αθλητισμού. Εμείς όμως έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Πόσοι ακόμη θα προστεθούν στην λίστα!
Διάβασα κι αλλού για το red bull – πραγματικά δίνει φτερά αν ισχύουν οι καταγγελίες! :)

beth είπε...

και γω αυτο σκεφτηκα οταν ειδα τον κυριακου...
τι να πεις.. πιστευω πως ειναι ενα γενικο φαινομενο η ντοπα και η καθε λογης ντοπα.. κατευθυνομενο και ανεξελεγκτο και κυριως υποχρεωτικο κατα καποιο τροπο.. κανεις δεν ειναι θυμα των καταστασεων και εχουν βεβαιως ευθηνη οι αθλητες με την εννοια ομως πως πεσαν μεσα στο λουκι των πολυεθνικων που πληρωνουν για τις πρωτιες, για τα ρεκορ μεσα σε μια κατασταση πιεσης και εξαγορας. οι αθλητες ξεκινησαν με αγαπη για τον αθλητισμο αλλα ο συγχρονος "εμπορευματοποιημενος" αθλητισμος απλα τους εχωσε μεσα σε ολα αυτα τα σκατα.

wert01gf είπε...

Οφείλουμε να διαχωρίζουμε τον αθλητισμό από τον πρωταθλητισμό.
Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, πολλές φορές και σε αντίπαλα στρατόπεδα.

tzonakos είπε...

Red Bolt έπινε ο ταχυτερότερος αθλητής ;
Μάλιστα, εγω δεν το εχω καν δοκιμάσει ποτέ μου, χμμμ οχι, το δοκίμασα μια φορά και δε μπορούσα να κοιμηθώ μετά.
Για τον απίθανο Μίνωα τα εχω πει, και θα τα ξαναλέω.

Αntidrasex είπε...

Μια μικρή σημείωσις: Η υπόθεση Κυριακού δεν εκκρεμεί, είναι τελεσίδικη, μη εφέσιμη, μη εξαγοράσιμη. Και δεν είναι απλώς αυθαίρετο: Μπάζωσε τρία μέτρα μέσα την παραλία.
(χάρηκα που σας βρήκα)

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Wert01gf,
σύμφωνος σ' όλη τη γραμμή σου, έχω γράψει κι εγώ (και πολλά μάλιστα...) για τον πρωτα(θ)λητισμό των ...εκατοστών του δλ., το ντοπάρισμα (kein Rekord ohne...), την "πρωτιά" και πως θα τ' αποφύγουμε... αθλούμενοι.

Βρές λίγο χρόνο σε παρακαλώ και διάβασέ τα.
Θέλω τη γνώμη σου.
nalambis.blogspot.com
και
5monkeysbrain.blogspot.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.