Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

Αντίποδας


Η συντηρητικοποίηση της σημερινής κοινωνίας δεν έχει θέση σε βιβλία ή εγχειρίδια. Η συντηρητικοποίηση της σημερινής κοινωνίας δεν κατανοείται μέσα από στήλες εφημερίδων μεγαλοεπιχειρηματιών και επιφανειακές αναλύσεις σκηνοθετημένων δελτίων ειδήσεων. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν Καρατζαφέρη, κανένα ΛΑΟΣ για να μας πείσει ότι ο κόσμος στρέφεται προς τα δεξιά. Η συντηρητικοποίηση της κοινωνίας είναι μέρος ενός σχεδίου που έρχεται κατά πάνω μας σαν τυφώνας.

Δεν είμαι βέβαιος για την ύπαρξη, πόσο μάλλον για τη χρησιμότητα, επαναστατικών-τρομοκρατικών οργανώσεων στον ελλαδικό χώρο. Ο Επαναστατικός Αγώνας και η Σέχτα Επαναστατών δεν έχουν να μου πουν κάτι, δεν μου έχουν δείξει τίποτα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν έχουν σχέση με το «παρακράτος» και πως οι ενέργειες που παρουσιάζονται ως δικές τους δεν αποτελούν μέρος κυβερνητικού σχεδίου; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κανέναν.

Τα αστυνομικά σκυλιά είναι οι μόνοι ένστολοι που εργάζονται ακατάπαυστα. Δεν είναι δυνατόν τα αυτοκίνητα της αστυνομίας τη μία να μένουν από βενζίνη και την άλλη να είναι φρακαρισμένα από σταθμευμένα ΙΧ. Μου φαίνεται επίσης μεγάλο παραμύθι τα όπλα τους τη μία να «κολλάνε» και άλλοτε να «εκπυρσοκροτούν». Βρίσκονται οι -τάχα μου, δήθεν- κακοποιοί σε απόσταση αναπνοής να τους πυροβολούν και εκείνοι είναι ανίκανοι να αντιδράσουν. Τι σόι εκπαίδευση έχουν τότε; Γιατί πληρώνω ανειδίκευτους εργάτες για την «ασφάλεια της χώρας»;

Ο σκηνοθέτης του δράματος δεν θέλει πολύ σασπένς. Γιατί όλοι οι «στόχοι» που έχουν εντοπιστεί ζωσμένοι με εκρηκτικά τους τελευταίους έξι μήνες τελικά δεν γίνονται παρανάλωμα; Τη μια ο εκρηκτικός μηχανισμός μπλόκαρε, την επόμενη δεν τον είχαν ενεργοποιήσει οι «τρομοκράτες» και την τελευταία έστειλαν προειδοποίηση τέσσερις ώρες -ξέρω γω- πριν την έκρηξη. Ακολούθησαν αστείες καταδιώξεις με στόχο και προορισμό το άγνωστο και πυροβολισμούς στον αέρα. Φυσικά, προκηρύξεις για να σηματοδοτηθεί το συμβάν και γεγονότα των οκτώ με τον Τρόμπολο να προτοστατεί.

Ου φονεύσεις!

7 σχόλια:

Swell είπε...

Κορυφαίο το περί Τρόμπολου! Kι εγώ έγραψα για τον τρόπο που τα ΜΜΕ χειρίζονται τέτοια γεγονότα ΚΑΙ ΤΑ "ΑΚΟΥΩ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

Antinemecis είπε...

Σίγουρα είναι το παρακράτος που δρα με εντολές της κυβέρνησης. Δεν πρόκειται για ανεξέλεγκτο παρακράτος. Και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους... γιατί από τη λύσσα τους είναι ικανοί να σκοτώσουν όσους χρειαστεί για να περάσουν αυτά που θέλουν. Το σχέδιο επιβολής μέτρων και περιορισμού των δικαιωμάτων των πολιτών είναι πανευρωπαϊκό και έχοντας την πίεση του χρόνου (λόγω κρίσης) για την εφαρμογή του κάνουν πολλά χοντροειδέστατα πράγματα. Και στο βάθος υπάρχει ο "εξωτερικός" εχθρός που μας "ζηλεύει" και μας "επιβουλεύεται" (γιατί άραγε;)!
Και είναι τόσο ηλίθιοι που κι ο Μπερλουσκόνι για τα σκάνδαλα που του βγαίνουν τον "εξωτερικό" εχθρό θυμήθηκε! Όποια κυβέρνηση (δηλαδή όλες) εμπλέκεται σε σκάνδαλα και βγουν κάποια πράγματα στη φόρα, βρήκε τον "εξωτερικό" εχθρό που επιβουλεύεται τη "δημοκρατία"!!!
Συντονισμός εγκεφάλων ή...
Κακοστημένο πρόχειρο σενάριο με άθλιους ηθοποιούς... που δυστυχώς όμως απευθύνονται σε ακροατήριο ηλιθίων (κατά πλειοψηφία)!

απατεωνες είπε...

Όλα τα «ου» δικά τους

wert01gf είπε...

Και λίγα λέμε παίδες.

ANONYMOUS είπε...

Εξαιρετικό!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.