Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Μπορεί

Εντύπωση προκάλεσε, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του διαγωνισμού της Γιουροβίζιον, το 12άρι που μας έδωσε η Γερμανία. Φέτος οι Γερμανοί μας έδωσαν το 12άρι επειδή τους πουλήσαμε τον ΟΤΕ – ήταν όρος της συμφωνίας, οπότε αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση Καραμανλή έπραξε με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας και τη νίκη της Καλομοίρας στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Αν η κυβέρνηση πουλήσει την Ολυμπιακή στους Γάλλους, τη ΔΕΗ στους Ισπανούς, τα λιμάνια στους Βέλγους -και πουλήσει και μερικές ακόμα δημόσιες επιχειρήσεις σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες-, του χρόνου θα πάρουμε πολλά δωδεκάρια και θα σηκώσουμε το τρόπαιο της Γιουροβίζιον μέσα στην Αγία Πετρούπολη. Ντα! (Από τον Πιτσιρίκο)


* Η φωτογραφία από το εξαιρετικό και αγαπημένο blog Και ΝΔ και Light. Εδώ καράβια χάνονται, καλομοίρες αρμενίζουν..


* Κι ένα τραγουδάκι που ..Μπορεί να'χε πολλά να πει, αντιθέτως μ'εμένα που δεν έχω πολλά να σας πω σήμερα.. Να προσέχετε!


* Σας προτίνω να διαβάσετε το εξαιρετικότατο Καρτέλ στο ράφι, πληγή στην τσέπη από τη Γενιά των 700. Μην το χάσετε!




UPDATE:
«Βρίσκω την ευκαιρία να κάνω δυο τρεις παρατηρήσεις σχετικά με τον ΟΤΕ, εν όψει της επόμενης εβδομάδας, κατά την οποία αναμένεται να έλθει στην ολομέλεια της Βουλής το σχετικό νομοσχέδιο, και βέβαια με αφορμή την κορύφωση των αντιδράσεων ορισμένων ένθεν κακείθεν ζηλωτών του λαϊκισμού και του κρατισμού [..] Για να είμαι ξεκάθαρος. Από την πρώτη στιγμή τάχθηκα αναφανδόν υπέρ της συγκεκριμένης ενέργειας στο γενικότερο της πλαίσιο. Άλλωστε, είναι σαφές ότι όσοι υπερψήφισαν την κεντροδεξιά παράταξη πριν από μια τετραετία, αυτές τις πρωτοβουλίες και πολιτικές είχαν στον νου Τάδε έφη Πέτρος Τατούλης. Που τα διάβασα; Αχ μη με ρωτάτε, δεν μπορώ να σας πω. Καλά, θα πω. Μη γελάστε όμως.. Στο ολοκαίνουριο Τατούλης blogspot τελεία com. Προειδοποίησα!


Και σκέπτομαι εγώ ο αφελής: Οι Νεοδημοκράτες δεν είναι αυτοί που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και κόβουν τα χέρια τους μετά από κάθε μεγάλη μεταρρύθμιση της ΝΔ, επειδή σας ψήφισαν, μη γνωρίζοντας αυτές σας τις προθέσεις; Τώρα έγιναν θερμοί υποστηρικτές του ξεπουλήματος; Ήξεραν εν τέλει από πριν τι επρόκειτο να γίνει; Θέλετε να μας πείτε ότι όλοι αυτοί (καλά δεν είναι και πολλοί ..έστω το 30%) γνώριζαν ότι στο κυβερνητικό σας πρόγραμμα είχατε συμπεριλάβει την πώληση του ΟΤΕ και όλων των μεγάλων κερδοφόρων οργανισμών του κράτους; Ναι, ε; Ε, τότε δεν μπορεί να το ζω εγώ αυτό το πράγμα.. Θα μουρλαθώ τελείως.. (η φωτο από το in2life.gr)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τον αγκώνα την επόμενη φορά!
Από τον αγκώνα! Συμπάσχω μαζί σου αδερφέ, δεν μπορεί να το ζούμε αυτό το πράγμα. Και όμως...

wert01gf είπε...

Και όμως.. να που το ζούμε, ε; Άστα!

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.