Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Δάνειο


_______________________________
_______________________
__________________
____________

9 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

Πρωτότυπη αν μη τι άλλο αυτή η ιδέα. Για να το δούμε όμως και στην πράξη. Σαν καλό σημείο εκκίνησης είναι η δημοφιλία του πιτσιρίκου.
Για μένα, μην το πάρεις για αστείο, είναι δύσκολο να συμμετάσχω γιατί στο λογαριασμό μου στην alpha bank έχω μόλις 8 ευρώ!!! Πάντως προσπαθώ κι εγώ να την διαδώσω για να δούμε που θα καταλήξει...
Καλησπέρα φίλε wert και καλό σου μήνα!

wert01gf είπε...

Τώρα μόλις έγραφα κι εγώ στο blog σου, δόκτωρ..
Ο Πιτσιρίκος δε χρειάζεται πλέον συστάσεις. Και είναι όπως ακριβώς το είπες πολύ καλό σημείο εκκίνησης. Πιστεύω, όπως έχω πει και σε προηγούμενό μου post, ότι όλοι μας περιμένουμε κάποιον να κάνει την αρχή ..και μετά τα υπόλοιπα έπωνται. Αρκεί να είναι αρκετά δημοφιλής και να έχει τη δύναμη να μας παρακινήσει σε κάτι καλό και συνάμα επαναστατικό. Και ο Πιτσιρίκος αυτά τα προσόντα τα έχει.. Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο.
Καλό μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Επ' αυτού, μια "τραπεζική" απορία:

αφού ευαγγελίζονται την Ελεύθερη Αγορά -μεγάλη η Χάρη Της!- και τον Ανταγωνισμό δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία ...

ΓΙΑΤΙ δε μας επιτρέπουν να παίρνουμε ελεύθερα δάνεια και πιστωτικές από την Ισπανία που έχει χαμηλότερα επιτόκια?

FuSmOKer είπε...

Δεν γίνονται τέτοια πράγματα.

Foititakos είπε...

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον fusmoker, οι τράπεζες δεν κλείνουν έτσι. Το λέγαμε με κάτι φίλους μου, όχι ότι έχουμε καταθέσεις αλλά ξέρεις μίσο πλάκα μίσο-σοβαρά... Οι κύριοι καταθέτες είναι επιχειρήσεις, μεγαλοκεφαλαιούχοι και άνθρωποι γενικά με χρήμα. Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα με τις τράπεζες, οπότε δεν θέλουν να τις κλείσουν. Ακόμα άμα πάνε να κλείσουν μία τράπεζα, όλες οι άλλες θα την στηρίξουν... Πάντως σαν προσπάθεια θα άξιζε... Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τπτ να χάσουμε. Έτσι για το γαμώτο.. Καλή δουλειά btw wert01gf!!

beth είπε...

8a diafwnisw me ton fusmoker.. fisika kai ginontai apla (pisteyw) pws den exoun kai kanena apotelesma (maziko)

Unknown είπε...

Με συγχωρείς επειδή η φωτογραφία είναι από το δικό μου blog. Και είναι δημιουργία φίλου θα μπορούσες να τηρήσεις τους όρους χρήσης και να κάνεις αναφορά στην πηγή;

wert01gf είπε...

Και βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι την εικόνα μου την είχαν στείλει από email. Αν θα ήθελες να βοηθήσεις εσύ κάπως με την πηγή.. Ευχαριστώ.

Unknown είπε...

http://ub0.cc/3t/r είναι η πρώτη χρήση της φωτογραφίας.
http://ub0.cc/5V/M και εδώ είναι η φωτογραφία μου στο flickr. ΠΟυ επειδή δεν είναι δικιά μου δημιουργία αλλά "παραγγελιά" την έχω κάτω από copyright. (συνήθως χρησιμοποιώ creative commons για τις δικές μου φωτογραφίες.

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.