Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Euro



Βάλτε ρε κάνα γκολ!



Update1: Βάλανε!

Update2 [19/06/08]: Τα περισσότερα γκρουπ που ταξίδεψαν από όλη την Ευρώπη, προς Αυστρία-Ελβετία για το Euro, κόστιζαν 1200 ευρώ και για τους τρεις αγώνες των ομίλων (μεταφορικά, διαμονή, φαγητό, εισητήρια αγώνων). Υπήρχαν μάλιστα και αρκετές προσφορές για κάποιον που ήθελε να δει μόνο τον έναν ή τους 2 αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του και δεν ήθελε να επιβαρυνθεί από αυτό το μεγάλο ποσό. Τα γκρουπ που έφυγαν από Ελλάδα είχαν τιμές που κυμαίνονταν από 1700 έως 1800 ευρώ και ήταν μόνο για τους 2 αγώνες!

Δηλαδή, αν ήθελες να μείνεις για να δεις και τον τρίτο αγώνα της Εθνικής, έπρεπε με λίγα λόγια να πληρώσεις 3 διανυκτερεύσεις επιπλέον, εισητήριο για τον αγώνα και φυσικά την επιστροφή σου. Μιλάμε δηλαδή για τα διπλάσια χρήματα από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους! Εμείς οι Ελληνάρες που θέλουμε να υποστηρίξουμε την Εθνική μας! Που είμαστε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας!

Μιλάμε για την κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο. Η απόλυτη εκμετάλλευση. Το πετρέλαιο φταίει και γι'αυτο κύριοι κύριοι υπουργοί ή μήπως η έλλειψη ελεγκτικών οργανισμών και σοβαρών κρατικών φορέων σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα που ζούμε;

12 σχόλια:

Βλαχοκυριλές είπε...

:-) Απ' το ευρωπαϊκό στο μηδέν βαθμοί, μηδέν γκολ. Ακόμα και στη μπάλα ή του ύψους ή του βάθους είμαστε (συνήθως του βάθους)...

Myrto είπε...

Αν και όλοι οι Έλληνάρες( γιατί δεν είμαστε απλά ''Έλληνες'') είμαστε(δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω) ή του ύψους ή του βάθους...Εγώ ακόμα ελπίζω σε κάτι...μια ''καλή εμφάνιση''...!

beth είπε...

xexexe
ta espase kanonika omws!!!

mikros fokion είπε...

με τετοια θεα που ορεξη για γκολ, κανενα ουζακι ναι...
αν και τελικα εβαλαν ενα γκολ για να θυμηθουν πως ειναι να πανηγυριζεις...
αλλα αυτα συμβαινουν οταν υπερτιμαει καποιος τις δυναμεις του....

wert01gf είπε...

Βλαχοκυριλέ, Myrto, Beth και MikrosFokion, αφού πανηγυρίσαμε και σε αυτό το Euro, τι άλλο θέλουμε; Τι; Δε φωνάξατε goal; Ε, τι άλλο θέλετε;

ΥΓ. Επειδή ξέρω πως θα πέσετε όλοι να με φάτε για τα πρακτορεία και τα γκρουπ, ενημερώνω ότι τα ποσά τα συνέλεξα από μια πολύ απλή αλλά προσεκτική ματιά σε ξένα sites τουριστικών γραφείων και από απόλυτα έμπιστες προσωπικές πληροφορίες, που μου έδωσαν το έναυσμα για να ασχοληθώ με το θέμα..

dr.SeenG είπε...

Εδώ στη Eurovision, ο Βρετανός ή ο Γάλλος που ήθελε να ψηφίσει μέσω SMS χρεωνόταν 30 λεπτά το μήνυμα και σε μας εδώ πήγαινε το κόστος στο 1,20 ευρώ!
Άντε ο Χαριστέας έβαλε ένα τιμημένο για την τιμή των όπλων. Και πολύ ωραίο μάλιστα. Κρίμα που δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό αλλά δεν αξίζαμε και πολλά πράματα. Δεν πειράζει όμως!

Ταχυδρόμος! είπε...

Το αστείο είναι πως εφού όλοι αισχροκερδούν/λαδώνονται, στο τέλος το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αν δεν υπήρχαν αυτά. Αυτοί που αδικούνται είναι ένα μικρό κοινωνικό κομμάτι που δεν βρίσκεται σε αυτή τη θέση είτε δεν το επιθυμεί..

Myrto είπε...

Τα νούμερα δεν με εκπλήσσουν αφού τα έχω δει και εγώ...μάλιστα γνωστοί μου ταξίδεψαν μου τα είπαν από πρώτο χέρι...Άστα να πάνε...Ο 12ος παίκτης βγήκε καταχρεωμένος...

Νικολάκι είπε...

αγαπητέ wert, δε θέλω να ο εκλάβεις αυτό το σχόλιο ως σπαμ, μιας και δεν έχει καμμιά σχέση με το ποστ, αλλά θα ήθελα την ιντερνετική σου βοήθεια σε κάτι: εαν θέλεις δες το τελευταίο ποστ μου. =)

wert01gf είπε...

Καλημέρα σας αγαπητοί.
Βρήκα το χρόνο να σας απαντήσω και δε θα χάσω την ευκαιρία!

@Νικολάκι, φυσικά και δεν είναι spam. Είσαι στα Fav blogs μου.. Θα το κοιτάξω.

@Myrto, ο δωδέκατος παίκτης πληρώνει δόσεις για το αμάξι (Nissan), λογαριασμό κινητού (Vodafone) και φυσικά "ανακουφίζεται" με ένα καταναλωτικό από την τράπεζα (Πειραιώς). Δεν τους θυμάμαι όλους τους χορηγούς, αι απολοτζάιζ.

@Ταχυδρόμοοοοοοοοοος!!, φαντάζομαι μπορεί να μας πιάσει πανικός αν καταλάβουμε ποτέ ότι δεν υπάρχει διαφθορά γύρω μας.. Λέμε, "αν"!

@Dr.Seeng, δεν είχα υπόψιν για το πανηγύρι της Κακομοίρας. Είναι κι αυτό ένα γεγονός! Α, ρε Αχριστέα, έγινες ήρωας από το πουθενά!

Να προσέχετε για να τα ξαναλέμε..

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ WERT,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ-ΔΕΝ ΑΣΕΛΓΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ-ΑΝ ΜΕ ΕΝΟΗΣΕΣ ! ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ή ΑΣΧΕΤΗ ? (d7j7) ΓΕΙΑ !

Βάσκες είπε...

Χε χε χε Δίκιο ρε συ δίκιο!

Διαίρεσε με τους πόντους και βγάζεις έρρορ!

Διαίρεσε με τα γκόλ και παίζει €1200 το γκολ. Φτηνά τους ήρθε!

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.