Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Εδώ


Εν τω μεταξύ, επίθεση από ένοπλους κουκουλοφόρους στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Τι ώρα; Λίγο πριν τις οκτώ. Όλα εκείνη την ώρα δε συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα; Ειδικά μετά την τόσο επιτυχή τοποθέτηση του κυρίου Ρουσόπουλου στο γραφείο τύπου του κυβερνώντος (;) κόμματος δεν έχουμε δει σημαντικές αποκλίσεις στο ωράριο. Όλα βαίνουν καλώς.. Τα πάντα στην ώρα τους.

Κρίμα πάντως για τις δηλώσεις των κομμάτων, μετά την επίθεση. Πλην, βέβαια, της τοποθέτησης του ΚΚΕ, το οποίο έχω αρχίσει να γουστάρω (χαχα). Κρίμα και άδικο! Εγώ ένα έχω να πω και θέλω να βγω, να το βροντοφωνάξω στην Ομόνοια, στο Σύνταγμα και όπου αλλού υπάρχει πλατεία ελεύθερη! «Όχι στη φίμωση της Μαριέττας Χρουσαλά και της Φαίης Σκορδά!» Ε, ναι ρε παιδιά. Πρέπει να τις αφήσουμε και αυτές ..να τελειώσουν! Μόνο η Πετρούλα θα τελειώνει κάθε μέρα στα μούτρα μας; Υπερασπίζομαι απερίσπαστα το δικαίωμά τους αυτό. Όλοι στους δρόμους για τα κορίτσια του Alter.

Ε, ρε κατάντια!

13 σχόλια:

vassia4444 είπε...

"Εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες δεν πιάνουν οι ευχές. Εδώ το τώρα ζητιανεύει λίγη δίψα απ το χτες..."

Ανώνυμος είπε...

Κατεβαίνω τώρα! Ραντεβού στη Βουλή σε μια ώρα; Ή να πούμε στα Εξάρχεια να είναι πιο πιασάρικο για τα δελτία;

aris53m είπε...

ερώτηση:

η πετρούλα στον alter ή στον ant1 τελειώνει?

Ανώνυμος είπε...

Που έχουμε συνάντηση;

wert01gf είπε...

Στην Ευελπίδων. Πάρτε και τις κουκούλες σας! Έχει κρύο.

Swell είπε...

Πάνω απ΄όλα η σωστή και τεκμηριωμένη ενημέρωση...

Greek Rider είπε...

Βασικά αν κάτι δεν το πουν οι ειδήσεις των 8 είναι σα να μην έγινε ποτέ, εικονική πραγματικότητα...

Spy είπε...

Να φέρω και σάντουιτς στη συνάντηση ή θα έχετε φάει;

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Βόρεια Αφρική είμαστε ρεεεε!
Προσβάλω και τους ανθρώπους εκεί γμτ

Mara Lisha είπε...

@aris53m
Απ' όσο ξέρω τελειώνει στο star

wert
Μήπως έχει κρύο για εξορμήσεις;
Αν και βουνίσια :)

mahler76 είπε...

κατάντια δεν λές τίποτα...

wert01gf είπε...

1. Μεγάλης ισχύος αυτοσχέδιος ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε κλεμμένο ΙΧ, έξω από τα κεντρικά της Citibank.

2. Στον Ευαγγελισμό διακομίσθηκε το μεσημέρι ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από τουλάχιστον 15 κουκουλοφόρους.

3. «Όμηροι» των μαθητών τους έμειναν για περίπου δύο ώρες 15 καθηγητές του 20ου Ενιαίου Λυκείου Τούμπας, που βρίσκεται στην οδό Κλεάνθους 30. Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι έχει ληφθεί απόφαση να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον τέσσερις μαθητές του λυκείου, που είχαν παραβατική συμπεριφορά.

4. Επίθεση πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΙΚΟΜΕΤ στον Πειραιά από 100 αναρχικούς-ες,αντιεξουσιαστές-τριες, σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα που δέχθηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι από τους μπράβους της εταιρίας.

_____
"..εδώ οι άγγελοι δεν κλαίνε, ούτε γλύφουν πληγές. Εδώ η θλίψη δεν κερδίζει ποτέ!"

Daria είπε...

Πρέπει να το θυμηθώ να τη δω κι εγώ αυτήν την Πετρούλα που τελειώνει....

20ο Λύκειο Τούμπας ε; Στον καιρό που ήμουν εγώ μαθήτρια το Λύκειο της Τούμπας ήταν το πιο αναρχοαυτόνομο της πόλης. Ήταν στο πρώτο που έβαλαν τα μπουμπούκια φωτιά στο γραφείο για να κάψουν τα απουσιολόγια. Κι όταν κατέβαιναν όλοι μαζί μια ιαχή υψωνόταν πάνω από την Τούμπα:
"Τούμπα, Καμπότζη, Βιετνάμ"...

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.