Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Μαγειρική


Διέταξε η Πεντανόστιμη να πω μια ιστορία. Εκεί στα δέντρα, τα ψηλά και τις βουνοχαράδρες. Είναι δυο τρεις οι χωρικοί που έχουν εργασία. Στα avatars των bloggers να δίνουν μιαν αξία. Ομολογώ πως σάστησα προτού να απαντήσω. Τα χείλη μου εμάγκωσα και πήγα για ληστεία. Τα μάτια μου εμαύρισαν και κόντεψα να ..φτύσω! Και διόλου όπως κατάλαβες απ΄όλη τη σαπίλα.. Μα πρέπει αυτό να ήτανε απ΄την πολλή κυρίλα.

Εζύγωσα κοντά, στα μάτια την κυρία. Και ευθύς αμέσως φάνηκε ολάκερη απιστία. Το avatar ετούτο δω δεν έχει σημασία. Γιατί αυτή η διαδρομή κολλάει στην ουσία. Κρυπτόν εκείνο το σαφές. Και δύσκολο το τέλος. Οπότε αποφάσισα να βγω απ'αυτό το έλος. Όμως εκείνες οι βαφές με εκρατούσαν πίσω. Έτσι κι εγώ εσκέφτηκα να τις ..χειροτονήσω! Εξάφνου εκείνη τη στιγμή πετιέται κι ένα τέρας. Που ο πισινός του έκρυβε το φως όλης της μέρας.

Εγώ χωρίς πια δισταγμό και με περίσσιο θάρρος. Ακόνισα τη σκέψη μου και έδιωξα το βάρος. Εκάρφωσα τον κερατά με ψόφιες καρδερίνες. Κι έπειτα σοβαρεύτηκα, να φτιάξω αυτές τις ρίμες. Ύστερα αποφάσισα να δώσω τη σκυτάλη. Σε τρία τέσσερα παιδιά που ίσως να ιππεύσουν. Και τις σκοτούρες γύρω τους να τις παραμερίσουν. Γιατί ο δράκος έζησε και πρέπει να ..φονεύσουν!


(ουφ.. το'βγαλα)

Προσοχή παρακαλώ! Παρακαλούνται οι κύριοι κύριοι επιβαίνοντες Βάσκες, lena_zip, LoLa, Θάμνος, Seniorita και Mara Lisha να μετακινήσουν τα avatar τους, γιατί ενοχλούν στο ξεblogάρισμα. Στη συνέχεια να μας τα συστήσουν, το συντομότερο..

12 σχόλια:

nelly είπε...

Ω! Τι μετρο! Τι μετρο!

Ανώνυμος είπε...

Ηρθα να ενοχλήσω και τίποτα να μην ζητήσω, στο καναπέ σου να ξαπλώσω και το avatar να στρώσω!

othamnos

nelly είπε...

οχι μετρό

johnchrist είπε...

Έπιασα την κοιλιά μου από τα γέλια!

aKanonisti είπε...

Να το καθιερώσεις το μέτρο...
Εχει μία βουκολική βαρβατίλα... πολύ σέξυ...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

sexy δεν το λες, έχει όμως κάποια kinky στοιχεία.. χαχαχαχα!!

LoLa είπε...

Απ' το πρωί με έλουζε ένας ιδρώτας κρύος, μα νόμιζα πως έφταιγε ο έντονος ο βίος. Μετρήθηκα, είχα δέκατα, και ήπια χαμομήλια, μια μαργαρίτα μάδησα και άνοιξα τη γρίλια. Ξάφνου την είδα αραχτή, με πέδιλα και νάζι, να μου φωνάζει "σώσε με... συστήσου... μη σε νοιάζει". Θ' ανέβηκε ο πυρετός και με δουλεύει η ζάλη, μια οπτασία με καλεί κι εγώ πίσω απ' το τζάμι, γράφω με χνώτα στο γυαλί "Με πέρασες για άλλη".
Έβαλα κάτω το ξερό, αγύριστο κεφάλι, τα λόγια της ξεσκόνισα με του φτερού το χάδι. Άκρη παιδιά δεν έβγαλα, μα διόλου δεν με νοιάζει, μπορεί τη ρίμα να μη βρω, μα από δω παν κι οι άλλοι.


Είσαι φοβερός βρε wert01gf! :)

LoLa είπε...

Εν τω μεταξύ, μόλις διάβασα το μπλογκ της Πεντανόστιμης και αντιλήφθηκα τις φωτιές που μου ανάψατε! θα με βάλετε να εξηγούμαι μες το ίδιο μου το μπλογκόσπιτο! :)

Ας πάει και το παλιάμπελο σήμερα που 'χω κέφια!

Mara Lisha είπε...

Πλάκα μου κάνεις!!!!
Επειδή έχετε το χάρισμα εσείς θα πρέπει να το έχω κι εγώ; :)
Είσαι απίστευτος... θα το προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω τι θα βγει :)

wert01gf είπε...

Ουάου!© (sakis)
Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση στις συνταγές της ημέρας! Μήπως όλοι ενθουσιαστήκατε με την charlize και αποδίδετε σε εμένα τα εύσημα; xαxα

Βάσκες είπε...

ΛΟΛ Wert.

Δέχομαι το γάντι που μου πέταξες.

Αύριο στις 6:30 πίσω από την εκκλησία. Εσύ διαλέγεις όπλα.

(όπερ σημαίνει το επόμενο ποστάκι είναι για αυτό).

pentanostimi είπε...

αγαπητε wert μια χαρα τα πας με τη μαγειρική!αντε και εις ανώτερα!

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.