Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

ΚουκούλιαΤα ίδια και τα ίδια. Οι γνωστοί άγνωστοι και οι κουκουλοφόροι. Ο Πρετεντέρης στήνει το κυβερνητικό πρόγραμμα ή έχει αναλάβει μόνο την ευθύνη της παρουσίασής του; Το βράδυ «δείχνει» τα προβλήματα της κοινωνίας στους πολίτες και την επομένη ο αρμόδιος Υπουργός εξαγγέλει νέα μέτρα. Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο. Είμαι παράφρων, θα το δεχτώ.

Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις, για εσάς, τους νοήμονες. Και είναι απλές, πιστέψτε με. Δεν λειτουργεί η Νέα Δημοκρατία ως μία ακόμη κυβέρνηση πλιατσικολόγων; Τα δελτία ειδήσεων δεν ακολουθούν την τακτική των κουκουλοφόρων; Οι τράπεζες και το χρηματιστήριο δεν βολεύονται με τις στρατηγικές των γνωστών αγνώστων; Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν ρίχνουν καθημερινά μολότωφ στην κοινωνία; Τα golden boys δεν κρύβονται στη δική τους «πλατεία»;

Με τι μούτρα λοιπόν θα ποινικοποιήσετε την κουκούλα; Εσείς είστε οι πρώτοι στο κουκούλωμα, οι άρχοντες στην υπόθαλψη εγκληματιών. Εσείς είστε εκείνοι που κάνουν την αρχή στο πλιάτσικο, καταληστεύοντας το υστέρημα του ψηφοφόρου. Καίτε και ρημάζετε μια ολόκληρη κοινωνία. Μην περιμένετε λοιπόν διαφορετική μεταχείριση από τον κόσμο. Κουκούλα στην κουκούλα και φάσκελο στο φάσκελο. Δίκαιη αντιμετώπιση.


Empty: Makaahaa
22.12: Εθνική εκεχειρία!


15 σχόλια:

TeddyBoy είπε...

Για να δούμε..
Τους ..συνάδελφους κουκουλοφόρους θα τους μπουζουριάζουν;

wert01gf είπε...

Οι Slipknot, στο Rockwave Festival, λεέτε να εμφανιστούν χωρίς τις μάσκες τους; Ζούμε μεγάλες στιγμές με τον Καραμανλή.

mahler76 είπε...

εγώ θα έλεγα αύριο να αρχίσουμε κατά χιλιάδες να κατεβαίνουμε στους δρόμους με κουκούλες. όσο ακόμα το σηκώνει και ο καιρός.

aKanonisti είπε...

Εδώ ταιριάζει ένα συνθημα...των αναρχικών...

..χρησιμοποιούμε τη συνουσία για να αποφύγουμε μια σχέση με ουσία...

Οπου "συνουσία"... βάλτε τη λέξη κουκούλα....

:-)))

wert01gf είπε...

Θα ξανασφυρίξει ο διαιτητής ΚΟΥΚΟΥΛΑκης ή μήπως πρέπει να συλληφθεί άμεσα; Η σημερινή κατάσταση μόνο με ανέκδοτα αντιμετωπίζεται. Το Makaahaa δεν το κατεβάσατε ρε κοπρίτες; Κανείς δε σχολίασε. Νόμιζα θα σας άρεσε.

απατεωνες είπε...

Ωχ μωρέ καλά, θα βάζουμε σκουφάκια
Μετά αν τα απαγορεύσουν θα βάζουμε σακούλες, μετά καλτσόν, μετά τουρμπάνια…έχει πράγμαααα

Βάσκες είπε...

Κάμπιες θα βγούν από τα κουκούλια στο τέλος και θα τους φάνε.

Αμάν πια με την μαλακία τους.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση Καραμανλή κάνει επιτέλους την αυτοκριτική της. Αφού για πέντε χρόνια κουκούλωνε όλα τα σκάνδαλα, τώρα αποφάσισε να ποινικοποιήσει την κουκούλα.

LoLa είπε...

Προτείνω από αύριο να κυκλοφορούμε όλοι με μια μάσκα του Guy Fawkes και να δούμε μετά τι θα έχει να λέει ο κάθε Pretenderης.

thamnos είπε...

Κου κοΥ...
ΛΑ...

ασημωνης είπε...

Mε δυο λογια .... φασκελοκουκουλωστα!

pastaflora είπε...

Αυτοί είναι αυτοί που είναι. Οι άλλοι γιατί τους ψηφίζουν; Εδώ μιλάμε για συλλογική παράκρουση...

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα στην ώρα τους. Ο Πρετεντέρης ξέρει την ώρα.

wert01gf είπε...

Ξεκουκουλώστε τα όλα!

Ανώνυμος είπε...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.