Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Φοβίες


Αυτά συμβαίνουν αλλού βρε, μην ανησυχείς. Τι σχέση έχουμε εμείς με τέτοιες μικρότητες; Ευτυχώς εδώ είμαστε ελεύθεροι πολίτες. Και πάνω από όλα έχουμε Δημοκρατία. Μπορούμε ελεύθερα να λέμε ότι θέλουμε χωρίς κανείς να μας αποτρέπει. Ορίστε; Πως είπατε; Εδώ υπάρχουν υπηρεσίες φακελώματος; Εδώ βασιλεύουν οι καταδότες; Μα, τι σαχλαμάρες είναι τούτες!! Αυτά υπήρχαν παλιά. Τελειώσανε πλέον. Φιλελευθερισμός παιδάκι μου σου λένε, δεν καταλαβαίνεις; Κάνε ότι σου αρέσει. Είσαι ελεύθερος!

Αυτοί είναι οι κακοί δράκοι του παραμυθιού.
Είναι οι μίζεροι ψευτοεπαναστάτες που όμως από πίσω κλέβουν τον λαό τους για να ζούνε μες στα πλούτη. Αφού είναι ολοφάνερο. Όλοι τους αποτελούν κύριους χρηματοδότες τρομοκρατών. Εκείνων που σκοτώνουν αθώους πολίτες, φτωχούς μεροκαματιάρηδες. Αφού να φανταστείς τους στοχοποιεί και η διεθνής αμνηστία ανθρωπίνων δικαιωμάτων [International Society for Human Rights], είναι δυνατόν να μην πείθεσαι ακόμα;

Εμείς εδώ δεν κλέβουμε. Όλα στο φως! Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και εννοείται πως δεν χρηματίζεται. Κανείς δεν ακουμπά τον δημόσιο πλούτο της χώρας και όποιος επιχειρήσει κάτι τέτοιο τιμωρείται αυστηρά. Φυσικά το πολίτευμά μας επικροτεί την ανεξιθρησκεία και αυτό συνεπάγεται ότι οι πάντες σέβονται το δικαίωμα αυτό και την διαφορετικότητα του συμπολίτη τους.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και πρέπει επιτέλους να μας πιστέψεις. Δεν είναι κυβερνητική εντολή, εμείς το λέμε για το καλό σου. Άσε το ίντερνετ και την περαιτέρω γνώση. Ξεκίνα να βλέπεις ειδήσεις.UPDATE: «..ανακοίνωσε την αύξηση του μισθού για χιλιάδες εργατών, ταυτόχρονα με τη μείωση των διευθυντικών αποδοχών.»

9 σχόλια:

antidrasi+sex είπε...

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

mahler76 είπε...

θα συμφωνίσω με τον τσομπάνη από πάνω

dsquared είπε...

Ουφ, και ργω νομισα πως... μπα η ιδεα μου ηταν.
din

John Black είπε...

Η ειρωνία είναι εκπληκτικά δυνατή. Εξακολουθώ να πιστευω οτι ήταν είναι και θα είναι ενα απίστευτο όπλο στον λόγο.

Να σαι καλά.

wert01gf είπε...

Το project από καλλιτεχνική σκοπιά μετράει. Φοβάμαι ότι οι περισσότεροι θα μείνουν εκεί και αυτό υποσυνείδητα τους πείσει. Όλες αυτές οι «αμνηστίες» τύπου ISHR είναι κατευθυνόμενες και επικίνδυνες. Ευχαριστώ John Black.

Ανώνυμος είπε...

πολύ tvxs διαβάζετε και τον εγκάθετο κούλογλου δεν κάνει καλό

thamnos είπε...

Μα γιατί ολά τα ειρωνικά σχόλια πάντα έιναι από κάποιον ανώνυμο, μέσα στους ανώνυμους με nick name? το βρίσκω πολύ χαζό.

ελευθερία? χαχαχα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

香格里拉樂園,通霄海水浴場,泰安溫泉,西湖渡假村,木瓜溪,五條港安西府,森林遊樂區,跨海大橋,通梁古榕,二崁古厝,小琉球,社頂自然公園,佳樂水風景區,森林遊樂區,海洋生物博物館,雙流森林,風櫃聽濤,蒔裡海水浴場,飛牛牧場,西湖渡假村,四方牧場,海洋生態教育園區,鯉魚潭,木雕博物館,火車餐廳,華陶窯石蓮園,觀音亭,初鹿牧場,水往上流,小野柳,億載金城,安平古堡,中華民俗村,阿里山,巃頭休閒農場,豐山風景區,瑞里風景區,奮起湖,鎮安宮,赤嵌樓,關仔嶺,走馬瀨農場,三仙台,八仙洞,田寮月世界,佛光山,茂林風景區,西子灣,蓮池潭,海岸公園,頑皮世界,天祥,神秘谷,綠水遊憩區,白楊瀑布,蓮花池,文山溫泉,清水斷崖,鯉魚潭,大禹嶺,黑崎扇菜,東鑫商務旅館,薇閣,少爺旅店,太平山,冬山河親水公園,武荖坑風景區,藝術中心,九曲洞,燕子口

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.