Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Φοβίες


Αυτά συμβαίνουν αλλού βρε, μην ανησυχείς. Τι σχέση έχουμε εμείς με τέτοιες μικρότητες; Ευτυχώς εδώ είμαστε ελεύθεροι πολίτες. Και πάνω από όλα έχουμε Δημοκρατία. Μπορούμε ελεύθερα να λέμε ότι θέλουμε χωρίς κανείς να μας αποτρέπει. Ορίστε; Πως είπατε; Εδώ υπάρχουν υπηρεσίες φακελώματος; Εδώ βασιλεύουν οι καταδότες; Μα, τι σαχλαμάρες είναι τούτες!! Αυτά υπήρχαν παλιά. Τελειώσανε πλέον. Φιλελευθερισμός παιδάκι μου σου λένε, δεν καταλαβαίνεις; Κάνε ότι σου αρέσει. Είσαι ελεύθερος!

Αυτοί είναι οι κακοί δράκοι του παραμυθιού.
Είναι οι μίζεροι ψευτοεπαναστάτες που όμως από πίσω κλέβουν τον λαό τους για να ζούνε μες στα πλούτη. Αφού είναι ολοφάνερο. Όλοι τους αποτελούν κύριους χρηματοδότες τρομοκρατών. Εκείνων που σκοτώνουν αθώους πολίτες, φτωχούς μεροκαματιάρηδες. Αφού να φανταστείς τους στοχοποιεί και η διεθνής αμνηστία ανθρωπίνων δικαιωμάτων [International Society for Human Rights], είναι δυνατόν να μην πείθεσαι ακόμα;

Εμείς εδώ δεν κλέβουμε. Όλα στο φως! Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και εννοείται πως δεν χρηματίζεται. Κανείς δεν ακουμπά τον δημόσιο πλούτο της χώρας και όποιος επιχειρήσει κάτι τέτοιο τιμωρείται αυστηρά. Φυσικά το πολίτευμά μας επικροτεί την ανεξιθρησκεία και αυτό συνεπάγεται ότι οι πάντες σέβονται το δικαίωμα αυτό και την διαφορετικότητα του συμπολίτη τους.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και πρέπει επιτέλους να μας πιστέψεις. Δεν είναι κυβερνητική εντολή, εμείς το λέμε για το καλό σου. Άσε το ίντερνετ και την περαιτέρω γνώση. Ξεκίνα να βλέπεις ειδήσεις.



UPDATE: «..ανακοίνωσε την αύξηση του μισθού για χιλιάδες εργατών, ταυτόχρονα με τη μείωση των διευθυντικών αποδοχών.»

8 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

mahler76 είπε...

θα συμφωνίσω με τον τσομπάνη από πάνω

dsquared είπε...

Ουφ, και ργω νομισα πως... μπα η ιδεα μου ηταν.
din

john savvopoulos είπε...

Η ειρωνία είναι εκπληκτικά δυνατή. Εξακολουθώ να πιστευω οτι ήταν είναι και θα είναι ενα απίστευτο όπλο στον λόγο.

Να σαι καλά.

wert01gf είπε...

Το project από καλλιτεχνική σκοπιά μετράει. Φοβάμαι ότι οι περισσότεροι θα μείνουν εκεί και αυτό υποσυνείδητα τους πείσει. Όλες αυτές οι «αμνηστίες» τύπου ISHR είναι κατευθυνόμενες και επικίνδυνες. Ευχαριστώ John Black.

Ανώνυμος είπε...

πολύ tvxs διαβάζετε και τον εγκάθετο κούλογλου δεν κάνει καλό

thamnos είπε...

Μα γιατί ολά τα ειρωνικά σχόλια πάντα έιναι από κάποιον ανώνυμο, μέσα στους ανώνυμους με nick name? το βρίσκω πολύ χαζό.

ελευθερία? χαχαχα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.