Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010

Φωτιά!

Το defencenet.gr δημοσίευσε μια φωτοσοπιά -δήθεν διαφήμιση της Τουρκικής εταιρίας οπλικών συστημάτων Roketsan- που δείχνει την Βουλή των Ελλήνων να καίγεται με μια προφανέστατα κωμική λεζάντα (μετάφραση: «Σας αυξάνουμε τα ασφάλιστρα πυρασφάλειας από το 1988»).

Το αστείο είναι πως οι «δημοσιογράφοι-αναλυτές» που διαθέτουν και διδακτορικά, νόμιζαν ότι όντως πρόκειται για διαφημιστικό της Roketsan, όπως γράφουν στο σχετικό άρθρο, με υπογραφή (εδώ γελάμε) «Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr»:

Πριν σας δώσω το λινκ που αποδεικνύει ότι πρόκειται για δημιουργία κάποιου άσχετου Τούρκου εθνικιού, αναρωτηθείτε πόσο μπουμπούνας πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει ότι μια τόσο πρόχειρη (και φυσικά προκλητική) δουλειά θα μπορούσε να είναι επίσημη διαφήμιση μιας εταιρίας.

Η απάντηση από την αντίδραση του
wannabe Goebbels, εκπρόσωπου τύπου του Λά.Ο.Σ. κ. Αϊβαλιώτη, για την χθεσινή βομβιστική επίθεση στην Βουλή: «Οι εγχώριοι τρομοκράτες ίσως πήραν την ιδέα από την ιστοσελίδα της τουρκικής επιχείρησης όπλων «ROKETSAN», η οποία όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού δελτίου www.defencenet.gr, δείχνει τη Βουλή των Ελλήνων στις φλόγες.» [Πηγή: Έθνος]

Το κόμμα του γκαιμπελισμού και του μακαρθισμού έχαψε αμάσητη την μπούρδα του defencenet και δεν έχασε την ευκαιρία να την προωθήσει για οπορτουνιστικούς και μικροπολιτικούς σκοπούς.

Στο ξεβράκωμα: Η φωτοσοπιά είναι δημιούργημα ενός Τούρκου σχολιαστή στο ελληνο-τουρκικό φόρουμ για θέματα άμυνας, Greece & Turkey Defence Forum. Όπως φαίνεται σε αυτό το thread, Έλληνες και Τούρκοι χρήστες γελάνε με τους δήθεν «δημοσιογράφους-αναλυτές». Μια μεγάλη μούντζα και στους υπόλοιπους λοβοτομημένους μπλόγκερ που αναδημοσίευσαν το άρθρο του defencenet.

2 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Ευσεβείς πόθοι, ηλιθίων τρομολάγνων....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

sixtwelve είπε...

Χαχα.. Τι ψάχνεις... :P

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.