Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Το δικαστήριο έκρινε ..


..και τι απόφαση πήρε; Αθώος φυσικά.
Σε μια χώρα που νομίζεις πως κανείς δεν κατηγορείται για τίποτα, σε μια χώρα που η κυβέρνηση διαπράττει πολλαπλάσια (και φυσικά μεγαλύτερης σημασίας) εγκλήματα, ως επί το πλείστον οικονομικά, από τους πολίτες της, σε μια χώρα που δεν καταλαβαίνεις γιατί κανείς δεν πληρώνει ποτέ τις παρανομίες που διαπράττει, θα ενοχοποιούσαμε ποτέ έναν αστυνομικό; Για σας παρακαλώ ..Πως περνούν τέτοια πράγματα, τέτοιες μακάβριες ιδέες από το νοσηρό μυαλό σας;
Στην ουσία μας τώρα, και σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ο αστυνομικός Νικόλαος Τσίντζας, γνωστός και ως βασανιστής του αστ. τμήματος Ομονοίας, δε βασάνισε ποτέ κανέναν. Το μόνο αδίκημα που διέπραξε, ο κατά τ'άλλα τόσο ήσυχος και ένομος πολίτης, ήταν η προσβολή προσωπικότητας των (όπως όλοι είδαμε) θυμάτων του. Τον βγάζουν λάδι δηλαδή ..και όποιος από εσάς έχει πειστεί ότι το σκηνικό θα άλλαζε (πάταξη της διαφθοράς και της βίας, απόδοση κατηγοριών, κλπ) όπως πολλάκις έχει βροντοφωνάξει η κυβέρνηση, καλά θα κάνει να ηρεμήσει. Τον καθησυχάζουν άλλωστε, καθημερινά, τα γεγονότα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Μια καλή αρχή, για το φίλο μας τον ονειροπόλο που είχε πειστεί από τα "σχέδια" της κυβέρνησης, θα ήταν να ξεφουσκώσει τα μυαλά του, να προμηθευτέι ραφτικά (καρφίτσες, βελόνες, ψαλίδια) και σιγά σιγά να αρχίσει να ξεφουσκώνει και των γύρω του. Ίσως κάποια στιγμή φτάσουμε πολύ ψηλά και ο επόμενος στόχος μας να λέμε πως είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός και μερικοί από τους υπουργούς και βουλευτές όλων των κομματικών παρατάξεων (ένας πρωθυπουργός ο οποίος καλά που έχει αυτό το επώνυμο, διαφορετικά ούτε καν το αξίωμα του βουλευτού κατά την προσωπική μου, και διόλου ταπεινή, άποψη θα κατείχε.. αλλά αυτή είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία "συγγενειών" στη σημερινή Ελλάδα που δε χωράει σε μια παρένθεση).

Ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας ..το οποίο είναι;
Η επιβράβευση πράξεων ρατσισμού ή μήπως το ότι για ακόμα μια φορά επικροτούμε βιαιοπραγίες σαν αυτές του αστυνομικού απέναντι σε μετανάστες;

Μια υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητος μέσα από τα blogs, θα παραμείνει προφανώς και θα συζητείται μόνο σε αυτά. Μάλλον δεν ενδιαφέρει τα υπόλοιπα ΜΜΕ ούτε τις διωκτικές αρχές να τιμωρηθεί η παρανομία ενός εκπροσώπου του κράτους.
Ενός κράτους, που πάντα ξεχνά..
Η "μόδα των blogs" (εξυπηρετεί συμφέροντα η προβολή του "κινήματος" των bloggers ως μόδα και τίποτε άλλο) έρχεται κατεπειγόντως και απρόσκλητα να διδάξει το αντίθετο. Το internet, καλώς ή κακώς (θα αποδειχθεί με τον καιρό), δεν αφήνει τα πράγματα να μπαίνουν τόσο απλά στο αρχείο σας κύριοι. Προσπαθεί να ξυπνήσει συνειδήσεις και όχι να τοποθετεί τα γεγονότα σε ράφια εισαγγελέων. Βαδίζουμε ελπίζοντας ..
Και επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως, παραθέτω το βίντεο που ίσως θα έπρεπε να μας κάνει να αισθανθούμε όλοι ένοχοι για την κατάντια αυτού του κράτους και των παρανομιών που παραμένουν ατιμώρητες ..


Αστ. Τμήμα Ομονοίας
Συλληφθέντες: 1 Αλβανός και 1 Έλληνας
Αδίκημα: Ληστεία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ και ΓΙΟΣ ( ΝΙΚΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ) Κλεβουν εδω και 15 χρονια ,και ειναι ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ

Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...

Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ο ΜΠΑΜΠΑΣ)
ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΣ ).
ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ι.Χ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - 351 ΤΑΞΙ ΑΠΑΤΗ taxi apati ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ι.Χ
www.blogapateones.blogspot.com/
gio karani : Εικόνες / Γενικά / ka.jpg
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η info@auto-corner.gr
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
auto-corner.gr ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κλεβουν εδω και 15 χρονια ,και ειναι ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ
ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑΞΙ , Ι. Χ. μεχρι ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
απατη με αγορα ταξί
Το ΒΗΜΑ, 02/03/2008 , Σελ.: A45
( ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, και η παρέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ( συζυγος ΕΛΙΣΑΒΕΤ η ΕΛΣΑ ) , και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ). ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - 351

έβαλαν τη σύζυγό του να συστήσει τεχνική εταιρεία ώστε να καταφέρουν από μια τόσο πρόσφορη αγορά όσο η αγορά ακινήτων να αποκομίσουν οφέλη εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών που φιλοδοξούν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι».
Το πρώτο διάστημα της δράσης τους οι «επιτήδειοι επιχειρηματίες» κατηγορούνται ότι «αλίευαν» τα θύματά τους καταχωρώντας αγγελίες στον Τύπο με τις οποίες προσέφεραν ταξί και άδειες ταξί στις πιο ευνοϊκές τιμές της αγοράς. Με τον τρόπο αυτόν προσείλκυαν τα υποψήφια θύματά τους και στη συνέχεια τους αποσπούσαν σημαντικότατες προκαταβολές χωρίς ποτέ να δίνουν τα οχήματα ταξί ή τις άδειές τους.
«Μου έχουν προτείνει να κλέψουν άλλους για να ξεχρεώσουν εμένα»...
«Εχουν περάσει απίστευτα μεγάλα ποσά από τα χέρια τους. Εχω σκοπό να τους βάλω φυλακή. Μου έχουν προτείνει να κλέψουν άλλους για να ξεχρεώσουν εμένα. Δεν το θέλω αυτό, λεει ενα απο τα θύματά τους.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - 351

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.