Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

Φορτίο

Συγχαρητήρια! Απολαύστε τον! Όσοι τον ψηφίσατε, να τον χαίρεστε. Το φορτίο δυστυχώς επιβαρύνει κι εμάς.. Περαστικά σ'αυτόν τον τόπο που αρρωσταίνει και δε δείχνει να θέλει να γιατρευτεί.

Καταλληλότερος: «Δεν έκανα και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ καμιά έκπτωση σε θέματα αρχών, κανένα συμβιβασμό σε βάρος του Τόπου, καμιά υποχώρηση σε εξωθεσμικές πιέσεις [..] Δεν δέχομαι την ισοπέδωση. Δεν δέχομαι την εξομοίωση. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο Πάλι καλά να λέμε, δηλαδή!

Ερώτηση:
Ακόμα να αφαιρέσουν το ΔΕΝ από το λεξιλόγιό του;

8 σχόλια:

TeddyBoy είπε...

Όπου γάμος και χαρά ..η Βασίλω πρώτη!

gremiii είπε...

πάλι καλά που έχασε τον εξομοιωτή του ο μπούλης. Lost your dildo, mate?
Χαιρετώ σε.

neni είπε...

Πες τα πες τα!!!

dr.SeenG είπε...

"Δεν έκανα και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ καμιά έκπτωση" Άρα τα οικόπεδα που θα πωληθούν μετά, θα έχουν ακόμα πιο τσουχτερές τιμές. Έτσι θα καταπατηθεί το φαινόμενο των οικοπεδοποιήσεων... Ακριβαίνοντας τις εκτάσεις γης. (μαύρο χιούμορ σε μαύρη επικαιρότητα...)

Ανώνυμος είπε...

Tωρα που πεθανε ο Χριστοδουλος αρχισε αυτος τα ανεκδοτα;;;;;;;
Δεν έκανα και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ καμιά έκπτωση σε θέματα αρχών, κανένα συμβιβασμό σε βάρος του Τόπου, καμιά υποχώρηση σε εξωθεσμικές πιέσεις
Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει τελευταια!!!!!

mikros fokion είπε...

οπως ειπα και στον ασημωνη...

ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ: Δεν κανει εκπτωση σε θεματα αρχων, ποτε δεν τρωει τα μπιφτεκια αν δεν ειναι καλοψημενα. Δεν συμβιβαζεται σε βαρος του τοπου (οπου τοπος το σπιτακι του στην ραφηνα) και δεν υποχωρει σε εξωθεσμικες πιεσεις (για τον Κωστακη ολα ειναι θεσμος)…
Αλλα ετσι ειστε σας ενοχλει η αληθεια!

Spy είπε...

Αν είναι αυτος ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ, φαντάσου τους ακατάλληλους...

Ωιμέ!

Βάσκες είπε...

Τρελά Γκεμπελική φωτό πάντως...

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.