Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Φιλοξενία

Έχουμε όλους, έχουμε και το πρωκτικό μέσα σε όλα. Είμαστε ρατσιστές και φασίστες ως εκεί που δεν παίρνει. Γιατί δεν το παραδεχόμαστε; Αφού αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει επιτέλους κάποιος να μας τα πει κατάμουτρα. Οι φιλόξενοι Έλληνες μετατράπηκαν ξαφνικά σε «ανώτερους» Χίτλερ. Τα λέει άσχημα ο Λαζόπουλος; Έχει άδικο;

Όσα και αν είναι αυτά που δεν μου αρέσουν πάνω του, όσο και αν τον αμφισβητώ σε κάποια από αυτά που λέει, πιστεύω ότι λέει την αλήθεια. Την δική του αλήθεια, τη δική σου αλήθεια, την αλήθεια κάποιου ακόμα. Μπορεί να μην λέει αυτό που θα μας έβρισκε όλους σύμφωνους, όμως λέει αυτό που πιστεύει. Και αυτό εμένα μου αρκεί.

Είναι πολλές οι φορές που οι αντιδράσεις του υπήρξαν πλέον τραβηγμένες, χάριν τηλεθέασης και δεν του το συγχωρώ, όμως δεν κατανοώ με τίποτα αυτού του είδους την απρόσωπη και δειλή αντεπίθεση. Προσπαθούν να μειώσουν κάποιον που έφτασε στην κορυφή για να κερδίσουν λίγη από τη λάμψη του. Εγώ αυτό εκλαμβάνω σαν αναγνώστης, σαν ακροατής, σαν παρατηρητής. Εάν δεν έχετε κάτι δικό σας να μας δώσετε, λουφάξτε στο μοιρολόι σας και αφήστε να μιλήσει κάποιος άλλος.

Μίζερη και καταπιεσμένη κριτική. Έλειψη θεματολογίας και κάκιστες επιλογές για ενασχόληση. Και έρχονται να μου πούνε μετά ότι ..κοίταξε να δεις ο Λαζόπουλος τα παίρνει από δεξιά και αριστερά για να μας λέει τη μισή αλήθεια. Και ότι πρόσεξε καλά γιατί φυσικά ..η μισή αλήθεια που μας πλασάρει είναι ψεύτικη. Αν η μισή αλήθεια ισοδυναμεί με ψέμα, τότε η πλήρης απόκρυψή της με τι ισούται;

Λες μαλακίες πρωκτικό και τίποτα παραπάνω. Είναι η πρώτη, εύχομαι να είναι και η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου. Έχεις κι εσύ τις ίδιες και απαράλλαχτες φοβίες.

7 σχόλια:

Big Bad Wolf είπε...

Είπαμε αγαπητέ μου...
έχουμε πολύ σκοτάδι ακόμα από μέσα μας να βγάλουμε...
Ο φασισμός δε θα περάσει...

Spy είπε...

Μα βλογς είναι αυτά που πάτε και διαβάζετε κι εσείς;
:)
Όπως είχε πει κάποτε κι ένας σπουδαίος βλόγερ, υπάρχουν δύο κατηγορίες βλόγερς: οι established και οι ερασιτέχνες. Θέλουμε να ανήκουμε στους δεύτερους, νομίζω.
Αφήστε τους πρώτους να κάνουν την πληρωμένη εργασία τους και να τους διαβάζουν αυτοί που το έχουν ανάγκη μόνο...

Μάρκος είπε...

Το ότι όλοι εσείς οι δήθεν αντικειμενικοί, έχετε μετατραπεί σε χιτλερ εναντίον όλων των υπολοίπων, μπήπως θα έπρεπε να σας προβληματίσει; Και μόνο ότι ταυτίζεστε με τον Λαζόπουλο, σας χαρακτηρίζει. Όσο για τον φασισμό που μιλούν ορισμένοι, τους θυμάμαι πως φώναζαν κι έσκουζαν για τον Χριστόδουλο, τον Ψωμιάδη, τον Παπαθεμελή, πως μιλούσαν για σκοταδισμό, και τώρα τάσσονται στο πλευρό των "μουλάδων".

wert01gf είπε...

Δεν διαβάζω πρωκτικό, διαβάζω Λες-Μαλακίες και ενημερώνομαι για τις κοτσάνες της μπλογκόσφαιρας. Κανένας εδώ μέσα δεν ταυτίστηκε με τον Λαζόπουλο, Μάρκο. Αν αυτό κατάλαβες, έχεις πραγματικό πρόβλημα.

dsquared είπε...

Με τον εναν ή τον αλλο τροπο ειμαστε ρατσιστες και φασιστες... ε, και?
din

wert01gf είπε...

Δεσποινίς din είστε εκτός θέματος. Η αυτογνωσία που σας διακρίνει πάντως θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.