Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Κυρίες

Χτες το βράδυ, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, Πάνος Λάμπρου, συμμετείχε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής έβγαλαν ξαφνικά ως guest star τον φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο. Τόσο ο Λάμπρου όσο και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μη θέλοντας να γίνουν συνομιλητές των νεοναζί, αποχώρησαν από την εκπομπή διαμαρτυρόμενοι.

Βγαίνοντας απο το σταθμό, ο Λάμπρου έπεσε πάνω σε ομάδα φουσκωτών φασιστών, οι οποίοι μάλλον ήταν η συνοδεία του Φύρερ. Οι φουσκωτοί άρχισαν να τον απειλούν, οπότε ο Λάμπρου, που ήταν μόνος του, αναγκάστηκε να ξαναμπεί στο σταθμό και να ζητήσει προστασία από την αστυνομική φρουρά. Οι αστυνομικοί του απάντησαν «Μα ελάτε τώρα, δεν γίνονται αυτά» και δεν έκαναν καμία κίνηση.

Όταν μετά από κάποιαν ώρα ο Λάμπρου έφυγε τελικά από το σταθμό με αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου του, που ήρθε επί τούτου, οι φουσκωτοί Χρυσαυγίτες τους πήραν από πίσω. Ύστερα από κάποιους ελιγμούς, τελικά το αυτοκίνητο κατάφερε και "χάθηκε".

Και να λοιπόν που έχουμε φτάσει.. Με αυτές τις κυρίες συναναστρέφονται χιλιάδες μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. Με αυτές τις κυρίες μιλάει για συνεργασία ο Καρατζαφέρης. Με αυτές τις κυρίες συνεργάζονται καθημερινά οι αστυνομικοί φρουροί. Και τα κανάλια τις δέχονται στα τηλεοπτικά πάνελ. Και οι εφημερίδες φιλοξενούν τις απόψεις τους σε στήλες, άρθρα, παρεμβάσεις.

Πηγή είδησης: indy.gr

12 σχόλια:

dsquared είπε...

''Και να λοιπόν που έχουμε φτάσει..''

ετσι ηταν παντα και χειροτερα.
εαν δεν σου αρεσει αυτη η χωρα με αυτες τις κυριες να φυγεις να πας αλλου!

din

Ανώνυμος είπε...

αυτά συμβαίνουν οταν βάζουμε όλα τα κόμματα στο ίδιο τσουβάλι και επιτρέπουμε να μπαίνει ο ΛΑΟΣ στη βουλή με τέτοια ποσοστά,μην ξεχνάμε τι έγινε την επόμενη των ευροεκλογών,οπού ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει πρωτοστατήσει στην μάχη για τα δικαιώματα των μεταναστών έπεσε σε ποσοστά και το ΛΑΟΣ άρχισε να νομιμοποιείται στα μάτια όλων και τότε καθημερινά γινόμασταν μάρτυρες επιχειρήσεωνς σκούπας.Ολο το καλοκαίρι υπήρχαν μετανάστες των οποίων τα σπίτια παραβιάζονταν από την ΕΛΑΣ και τους βοηθούς της... Πρέπει να κοπεί η φόρα της ακροδεξιάς που συντηρείται κυρίως από τα ΜΜΕ και την ανυπαρξία των δύο μεγάλων κομμάτων. Ας σκεφτούμε τις ζωές μας από τις πέντε Οκτώβρη και μετά! τους το χρωστάμε,θέλω να συνδιαμορφώσω το μέλλον μου και όχι να μου το ορίζουν!

mahler76 είπε...

και τώρα που θα τους δούμε 3ο κόμμα να δείς γέλια...

Tyler Durden είπε...

τόσο ξεφτύλα! Λίγο ακόμα και θα έχουμε και σοβαρούς τραμπουκισμούς.

Big Bad Wolf είπε...

Τα "χρυσά αυγά" και η Φύρερ Αδέλφω Χίτλερ που τα συνοδεύει...να φύγουν (από προσώπου γης...)

wert01gf είπε...

Συμπληρώνω στην κυρίως είδηση ότι Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, αποχώρησε δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός δημοκρατικού πλαισίου, καθώς όχι μόνο προπαγανδίζει ναζιστικές απόψεις αλλά χρησιμοποιεί και την ωμή βία για να τις επιβάλλει». Συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

wert01gf είπε...

@dsquared, νομίζω ότι αυτή είναι μάλλον η πιο πρόχειρη λύση που μου έρχεται στο μυαλό μου. Ομολογώ ότι φαντάζει παράδεισος το εξωτερικό ώρες ώρες. Γιατί να μην το επισκεφτούν και οι κυρίες μας;

@Ανώνυμος, ο όρος "επιτρέπουμε" τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει; Γιατί δεν νομίζω ότι δεν γνωρίζουμε..

wert01gf είπε...

@mahler76, φάε τη γλώσσα σου. Που τα είδες τα γέλια; Για κλάμματα θα είμαστε. Αν και δεν τους κόβω ποτέ να ξεπερνούν τη συσπείρωση της αλέκας.

@Tyler Durden, πόσο περισσότερο σοβαρούς; Εδώ μιλάμε για υποψήφιο βουλευτή και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Νομίζω ότι είναι αρκετά σοβαρή περίπτωση..

@Psychomechanic, να φύγουνε. Να πάνε αλλού. «Φύρερ, Κυρίες! Ου! Ου! Μπανάνα!»

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Καλώς όρισες στην Ελλάδα
Κι εσύ ξένος ;
χαχαχα


Εγώ επαψα να ασχολούμαι

dsquared είπε...

ποιος σου ειπε οτι δεν το επισκεπτονται... για διακοπες και shopping. Βλεπεις εκει θα τα βρουν μπαστουνια, γιατι τα αντιστοιχα λαμογια ειναι κλασεις ανωτερα.

din

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

έλα; σοβαρά ; τί δουλειά είχε εκεί ; για να τρέφονται αυτοί ;
ΩΡΕ ...ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΗΝ Τ.Β. !
ΑΜΑΝ ΠΙΑ .........

Ανώνυμος είπε...

Κιουρία μου που για εκλογές πας πάλι σε αυτά τα χάλια; Ας γελάσω δυνατά! ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.