Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Συννέφιασε

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. Μονοψήφιο έλλειμμα ο στόχος του προϋπολογισμού για το 2010. Ο Βόρειος Πόλος θα μετατραπεί σε θάλασσα. Παρέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη για το άσυλο. Συνεδρίασε η Επιτροπή για τη νέα γρίπη. Επιτακτικό το πλύσιμο των χεριών προς αποφυγή ασθενειών. Νέα επίθεση στo βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Εγκαταλείπουν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι Γερμανοί. Ανεβαίνουν οι τόνοι ενόψει συνεδρίου στη Νέα Δημοκρατία. Νέες ανατιμήσεις στα καύσιμα. Πράκτορας των Βρετανών ο Μουσολίνι. Αποκλειστικές δηλώσεις του νομάρχη Θεσσαλονίκης. Συμπληρώστε όποια «είδηση» θέλετε, όλες ίδιες μου μοιάζουν.
rocknrollqueen

7 σχόλια:

Πηνελόπη είπε...

Η Μέριλυν Μονρό φιγουράρει στην αρχική του Wert.
(ε, όχι κι ίδιες...)

Χρήστος Καλογριδάκης είπε...

Θα αλλάξουν οι ειδήσεις.
Θα αλλάξουν όταν αλλάξουμε και μεις.
Ἠ όπως μου έλεγε ο πατέρας μου όταν δεν υπήρχε περίπτωση να μου πάρει αυτό το σουπερ τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι που διαφήμιζε η τηλεόραση:

Όταν βγάλει ο ήλιος κέρατα.


I'm outta here.
And by saying here I mean this circus we name Greece.

Την αγάπη μου.

Masterpcm είπε...

Μια καλή είδηση είναι να ακούει κανείς πως ο κόσμος δεν ακούει ειδήσεις πια...

Καλή σας νύχτα

dsquared είπε...

Καλα ολα αυτα, αλλα δεν μας ειπες... στην Γιουροβίζιον ποιον θα στειλουμε εφετο?

din

thamnos είπε...

Είδηση θα ήταν να άλλαζαν οι ειδήσεις και να μπορούσαν να μην μας ρίχνουν, αδύνατον φίλε αδύνατον.

wert01gf είπε...

Βγήκε λέει επίσης σήμερα "αποκάλυψη" που δείχνει ότι οι εκπομπές του Μποτρίνι είναι στημένες! Έλα ρε συ, αδιανόητο! Κι εμείς που νομίζαμε ότι ο Έκτορας είναι ο σούπερ μάγκας που μπορεί να τους βρίζει κατάμουτρα και να μην αντιδράει κανένας, να έχει τις σούπερ ιδέες που ποτέ δεν τις σκεφτήκαμε και φυσικά να κυκλοφορεί με τις κάμερες εν μέσω κοσμοπλημμύρας και κανείς να μην τον παίρνει γραμμή ότι καταγράφει και να συνεχίζουν όλοι να εργάζονται στις θέσεις τους και οι πελάτες να τρώνε ανενόχλητοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση!

Επίσης, ο Αυτιάς μιλάει στο βίντεο. Το φιλαράκι του ο νομάρχης βγαίνει κάθε μέρα «αποκλειστικός» στην δική του εκπομπή. Τι να πεις.. Αναρωτιέσαι μετά από αυτό ποιός είναι περισσότερο καραγκιόζης. Είναι τόσο ψεύτικες και επαναλαμβανόμενες οι ειδήσεις που πραγματικά στα αυτιά μου φτάνουν όλες ίδιες.

Orestis είπε...

Μα καλά; Ακόμα βλέπετε τηλεόραση; Χαράς το κουράγιο σας...

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.