Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Βιοτρομοκρατία

Η απειλή επιθέσεων με τη χρήση βιολογικών παραγόντων. Μπορεί να εφαρμοστεί από άτομα, ομάδες ή ακόμα και από ..κυβερνήσεις κρατών; Κάτι τέτοιο φαίνεται να υποστηρίζει η κ. Burgermeister για τον νέο ιό H1N1. Ο ιός αυτός δεν είναι απλά «περίεργος» ως προς τη δομή του, η ύπαρξή του και μόνο αποτελεί μυστήριο. Αρχικά, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μας τον «σύστησε» ως μια νέα μορφή γρίπης που φαινόταν να προέρχεται από τους χοίρους.

Η αρχή έγινε στην Αμερική, γρήγορα όμως εξαπλώθηκε παντού. Παρατηρητές αυτού του «φαινομένου» μιλούν για ταυτόχρονα κρούσματα σε διάφορες περιοχές στον πλανήτη που όμως αρχικά αποσιωπήθηκαν. Η «γρίπη των χοίρων», όπως την αποκάλεσαν, είχε ήδη κάνει δυναμικά την εμφάνισή της προσβάλοντας μόνο ανθρώπους (και όχι ζώα) από όλες τις γωνιές της Γης.

Και κάπου εκεί αρχίζει το μυστήριο. Ο νέος ιός είναι ένα πρωτοεμφανιζόμενο μείγμα περισσοτέρων ιών. Περιέχει γονίδια εκτός από την γρίπη των χοίρων, από αυτές των ανθρώπων και των πουλερικών. Επιστήμονες και ερευνητές αποκαλύπτουν ότι ένα τέτοιο παράξενο μείγμα μπορεί να κατασκευαστεί μόνο σε εργαστήριο. Ο όρος «γρίπη των χοίρων» σταδιακά απορρίφθηκε.

Η κ. Bürgermeister είναι μία αυστριακή δημοσιογράφος, η οποία έχει καταθέσει μηνύσεις στο FBI κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών, πολιτικών και αξιωματούχων καθώς και κατά της εταιρίας παρασκευής εμβολίων Baxter, κατηγορώντας τους για την δημιουργία του ιού Η1Ν1, όπως και την εξάπλωσή του σε διάφορες γωνιές του κόσμου.

Η Jane Bürgermeister κάνει λόγο για «βιοτρομοκρατία». Άνεργη πλέον, μετά την κατάθεση της μήνυσης, λέει: «Η Μητέρα-Φύση δεν αναμιγνύει πτηνά, χοίρους και τρεις διαφορετικούς ιούς της γρίπης του ανθρώπου, σε έναν ιό», ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι το εμβόλιο για τον νέο ιό πατενταρίστηκε από την Baxter το 2007, πολύ πριν γίνει γνωστός ο ίδιος ο ιός.

10 σχόλια:

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Έτσι έτσι, ναι

Greek Rider είπε...

Αν και στην αρχή δεν πίστευα αυτές τις θεωρίες τώρα πλέον τις θεωρώ πολύ πιθανές.

Μην ξεχνάμε ότι και στους Η/Υ οι εταιρείες βγάζουν τους πιο πολλούς ιούς για να πουλάνε τα antivirus!

Και εδώ βέβαια δεν είναι μόνο τα εμβόλια αλλά εξυπηρετούνται και άλλοι σκοποί τρομοκράτησης.

pinelopi είπε...

Έλαβα ένα mail προεχθές που με παρέπεμπε σε αυτή τη διεύθυνση: http://www.house-of-light.gr/house-of-light/house-of-light/swine-flu-gr.html. Νομίζω ότι θα τη βρεις χρήσιμη. Καλημέρα..

wert01gf είπε...

Φοβάμαι ότι θα αρχίσουμε να πιστεύουμε και τα απίστευτα σιγά σιγά. Το site μετριότατο pinelopi. Έριξα μια ματιά.

yasemi είπε...

Αυτά είναι κυρίες κ κύριοι τα αποτελέσματα του καπιταλισμού.
Με στόχο το κέρδος, οι καπιταλιστές γίνονται αδίστακτοι και δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό...
Τα δισεκατομμύρια που θα βγάλουν οι φαρμακοβιομηχανίες από το εμβόλιο αυτού του ιού (δεν νομίζω πλέον κανείς να έχει την αμφιβολία ότι είναι καθαρά εργαστηριακός ο ιός), οδηγούν τους βιομήχανους να τον φτιάξουν και να είναι αρκετά θανατηφόρος. Τόσο, ώστε να πεθάνουν πολλοί άνθρωποι αρχικά (όπως και έγινε) και να τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι για να "τ' ακουμπήσουν" στις φαρμακοβιομηχανίες.

Ο καπιταλισμός δεν έχει όρια και φυσικά δεν γίνεται ανθρώπινος. ΠΟΤΕ. Μόνο περισσότερο απάνθρωπος και σκληρός γίνεται με τον καιρό, όσο η θέληση για κέρδη των καπιταλιστών μεγαλώνει.

habilis είπε...

Oτι έχει πει ο Δαρβίνος ισχύει και για τους ιούς.

Νέοι ιοί θα ξεφυτρώνουν .
Ιός είναι και η ανθρώπινη αλαζωνεία αλλά έχει δικους της κανόνες.

Spy είπε...

Δεν τη βλέπω να ζει για πολύ ακόμα...

wert01gf είπε...

Λες να πάει από γρίπη;

TeddyBoy είπε...

Μέχρι προχθές μου φαινόταν αστείος αυτός ο ιός, τώρα ακούω για θανάτους, δεν ξέρω τι να σκεφτώ.
Τις θεωρίες συνωμοσίας δεν τις αποδέχομαι εύκολα, αλλά δεν ξέρω, ίσως και να υπάρχει κάτι εδώ.
Έτσι κι αλλιώς οι corporations δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό.

Ανώνυμος είπε...

Με το εμβόλιο τι γίνεται; Δεν θα το κάνουμε; 800.000 Έλληνες έχουνε προσβληθεί μέχρι σήμερα.

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.