Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Sincity


Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή καταδίκασε την Τρίτη τον αντιρρησία συνείδησης Λάζαρο Πετρομελίδη, σε δεύτερο βαθμό, το Αναθεωρητικό Στρατοδικείο του Ρουφ. Ο Λάζαρος Πετρομελίδης διατελούσε μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αντιρρησιών Συνείδησης και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Γραφείου για την Αντίρρηση Συνείδησης. Αυτή η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση της Διεθνούς Αμνηστίας που εξέδωσε Δελτίο Τύπου καταγγέλλοντας την πολιτική της Ελλάδας.

«Άλλη μια φορά, η Διεθνής Αμνηστία εκφράζει την αγανάκτησή της για την επιμονή της Ελλάδας να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και δηλώνει ότι, σε περίπτωση που ο Λάζαρος Πετρομελίδης φυλακιστεί, θα τον υιοθετήσει ως κρατούμενο συνείδησης, κάτι που θα αποτελέσει θλιβερή πρωτοτυπία της Ελλάδας εδώ και χρόνια στην Ευρώπη» δήλωσε ο Σίμος Μπούρας, Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.2 σχόλια:

Το παιδί της πλατείας είπε...

Πραγματικά το γεγονός αυτό είναι αξιοπερίεργο, θα μπορούσε να βγεί Ι5 και να μην υπηρετήσει αλλά για να βγείς Ι5 είναι ολόκληρη διαδικασία.
Δεν βγαίνεις αν δεν έχεις μέσο(όπως γνωστός δημοσιογράφος)
Τι να πώ με συγκλόνησε αυτή η αποκάλυψη σου, μακάρι να μην φυλακιστεί γιατί είναι κρίμα στην Χώρα του Σωκράτη, του Σόλωνα και του Βελουχιώτη να καταδικάζονται άνθρωποι για τις ιδέες τους.

ΥΓ
Ρίξε μια ματιά στο ποστ αυτό
http://topaiditisplateias.blogspot.com/2009/04/london-calling.html
Θέλω τον σχολιασμό σου...

Φιλιά απο Ζάκυνθο

Ανώνυμος είπε...

色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.