Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Πανικός

«Ο Καραμανλής και ο Χατζηγάκης πάνε να μετατρέψουν τα laptops σε 45αρια!»
Αγαπητέ υπουργέ της Δικαιοσύνης, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία απο το νομοσχέδιο για τους bloggers! Το ότι παραπέμπει στον Πατακό και τη χούντα είναι το λιγότερο. Δυστυχώς για σας το Ιντερνετ, είναι το μόνο Μέσο που δεν μπορείτε να συλλάβετε. Να κατανοήσετε, επίσης.
Αλήθεια, εάν πάμε όλοι στη πλατεία Συντάγματος που υπάρχει δωρεάν Ιντερνετ ή στα Starbucks ή αν μ' ένα laptop και ασύρματη σύνδεση αρχίσουμε να χτυπάμε τη κυβέρνησή σας, σαν χταπόδι πως θα βρείτε άκρη; Θα βγάλετε τα όργανα στους δρόμους να συλλαμβάνουν όσους κυκλοφορούν με laptop; Έχετε τρελλαθεί εντελώς εκεί στη κυβέρνηση; Πάτε να μετατρέψετε τους έλληνες πολίτες σε αντάρτες πόλεων και τα Ίντερνετ Καφέ σε γιάφκες; Τα laptops, σε 45αρια; Από τα υπουργεία σας θα κάνουμε τις αναρτήσεις και από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κάνει κάποιος μια ανάρτηση και να πέσει το γέλιο της αρκούδας! Έχουν να βγουν του κόσμου τα μερακλίδικα βίντεο στο Διαδίκτυο. Οι απαγορεύσεις και οι απειλές φέρνουν τ' αντίθετα αποτελέσματα...

* Το κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι.
* Μία ανάρτηση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
* Η κυβέρνηση σε μια στιγμή πανικού, προσπαθεί να φιμώσει το διαδίκτυο. Για γέλια..

* Εάν παρ' όλα αυτά γίνει κάτι τέτοιο, θα μιλάμε περήφανα για ακόμα μία παγκόσμια πρωτοτυπία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
* Το μόνο που θα καταφέρει εν τέλει θα είναι να στρέψει εναντίον της την κοινή γνώμη, αφού το Internet και οι bloggers ελέγχονται μερικώς, αλλά δε φιμώνονται.
* Tocadisco - Streetgirls

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ;;;

wert01gf είπε...

Ανώνυμε (8 Απρίλιος 2008 3:09 μμ),
δε με κουράζει να σβήνω απαράδεκτα σχόλια, ούτε να απαντώ σε απαράδεκτους σχολιαστές. Απλά δεν κατάλαβα την ερώτηση.

Νικολάκι είπε...

Για το περιεχομενο του ποστ: Αμην.

Για τον/την ανωνυμο/η: λολ. φανταζομαι το εννοει οπως οταν πας στο χωριο σου και σε βλεπουν μακρυνοι συγγενεις και θειτσες που δεν εχεις γνωρισει ποτε και σου τσιμπανε το μαγουλο, καθως σε ρωτανε "καλε τινος εισαι ΄συυυυυυυ.....;"

Kyra-Litsa είπε...

Αν δεν βαριέσαι http://kyralitsa.blogspot.com/ δες το δικό μου post για την ελευθερία του διαδικτύου και την δαιμονοποίηση του.

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.