Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Ερωτηματικά

Χρ. Ζαχόπουλος: «..είχαμε ερωτικές περιπτύξεις, έγιναν και μερικές κουβέντες με όχι ιδιαίτερο αντικείμενο αλλά τετριμμένες. Δεν υπήρχε καμμία αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα, αυτό άλλωστε δεν το έκανα σε καμμία απο τις συναντήσεις μας. Επίσης δεν έγινε ουδεμία νύξη η αναφορά σε θέματα οικονομικής διαχείρισης του Υπουργείου!»

- Τον ρώτησε κανείς; Αφορά τη δουλειά του ανακριτή τι έλεγε ο Ζαχόπουλος στην επίμαχη σκηνή του dvd; (ήμαρτον Θεέ μου, σχώρα με!) Μήπως θεωρεί ότι ανεβάζει το πολιτικό του προφίλ το γεγονός ότι μιλάει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης; Τον εξιτάρει να μας λέει τα κατορθώματά του;

Ή μήπως..
- Τον πνίγουν οι τύψεις που έκαψε τον κουμπαρούλη του; Έτσι ακριβώς του τα είπανε και έτσι ακριβώς έπρεπε να τα πει; Ήταν αναγκαίο να ειπωθούν, ώστε να δοθούν κάποια στιγμή απαντήσεις σε αυτές τις σκιώδεις πληροφορίες, τις οποίες ουδείς είδε, ουδείς άκουσε, αλλά όλοι σιγοψιθυρίζουν; (σκιώδεις είπα; σαν κάτι να μου θυμίζει εμένα αυτό..)

Κι ένα τραγουδάκι αφιερωμένο στον κ.Ζαχόπουλο, το οποίο πολύ θα ήθελα να δω να χορεύει. Κατεβάστε το από εδώ.

3 σχόλια:

mikros fokion είπε...

πρεπει να παραδεχθουμε οτι ο Ζαχο αποστηθιζει μια χαρα... τοσες σελιδες του εγραψε ο Ρουσο και δεν του ξεφυγε ουτε ενα κομμα!
εκει που εριξα το μεγαλο γελιο ηταν που ειπε οτι ο Ανδριανος δεν ειδε το dvd γιατι ειναι κρατικος λειτουργος...(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) δεν ειπε τουλαχιστον δεν νομιζω, τον ξερω και δεν ειναι τετοιος τυπος, κατι βρε αδερφε να κρατησει τα προσχηματα!

Antinemecis είπε...

Μέσα είστε!
Ένα κακοστημένο σενάριο (από Ρουσόπουλο,Τριανταφυλλόπουλο,Αναστασιάδη,Μυλωνά κλπ) σε ένα κακοπαιγμένο έργο από έναν κακοστημένο θίασο...
Δε φαντάζομαι να πιστεύετε ότι η "δικαιοσύνη" ψάχνει την αλήθεια... Γιατί τότε δε μεει παρά να σκεφτούμε ότι οι εισαγγελείς και οι ανακριτές της χώρας είναι ηλίθιοι και ανίκανοι... Εκτός και αν είναι δικαστικοί όσο η Νατάσα είναι γιατρός ή... πήραν τη δουλειά με "γαλάζια" συνέντευξη!!!

Ταχυδρόμος! είπε...

But not in Greeve..

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.