Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Δίωξη

Έκτακτη είδηση! Έφοδος πραγματοποιήθηκε σήμερα στην οικία του κ. Ιακώβου, προπονητή της εθνικής μας ομάδας άρσης βαρών, η οποία φάνηκε εγκαταλελειμένη τις τελευταίες 2 ημέρες. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες γειτόνων, μόλις έσκασε η βόμβα με τις ντόπες, μάζεψε τα απαραίτητα και χάθηκε προς το άγνωστο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθύνθηκε προς τους Αγ. Ντόπους, όπου θα παραμείνει μέχρι να κοπάσει η μπόρα και η έντονη φημολογία γύρω από το όνομά του. Η δίωξη αντιντοπινγκού εγκλήματος βρήκε πάντως κάποια στοιχεία, που φαίνεται να κατηγορούν τον προπονητή για το ντοπάρισμα των αθλητών. Βιαστικός όπως ήταν, δεν μάζεψε όλα του τα πράγματα και έφυγε, αφήνοντας πίσω τα αγαπημένα του cds (βλ. φώτο) καθώς και τη γάτα του η οποία όρμηξε να φάει τον επικεφαλής της εφόδου. Ο επικεφαλής, κ. Άξιος Νταμπαντούπας, διέφυγε του αρπακτικού μόνο με μερικά τραύματα στα χέρια και τα πόδια. Το κατοικίδιο του κ. Ιακώβου δε χωρά στο post, επισυνάπτεται όμως και μπορείτε να το δείτε εδώ, ακριβώς πριν τη στιγμή της επίθεσης.


*
Την ιδέα για το favortite album του Ιακώβου μου την έδωσε ο blogger Χαράλαμπος Τραμπάκουλας, ο θρησκόληπτος. Τώρα δεν είναι εδώ να τον ευχαριστήσω, ακολούθησε τον Ιακώβου και προσκύνησαν μαζί την εικόνα της Παναγίας της Ντοποκρατούσσας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έγραψες πάλι wert

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax
den einai kako
to antitheto malista tha elega

mikros fokion είπε...

πηγε στους αγιους ντοπους για να βρει την ανασταση του; ή μηπως πηγε να βρει τον αλλον ιουδα (οχι τον παρεξηγημενο) για δουνε τι θα κανουν με τα αργυρια και τα χρυσα τωρα που η κινα εγινε ονειρο θερινης νυχτος;

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.