Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Μικρός ήμουν και δεν ήξερα



"..ήταν παλιές αμαρτίες. Ήμουν 19 ετών και σε κάποια επεισόδια με αναρχικούς είχε τραυματιστεί ένας φίλος μου και είχαμε φτιάξει αυτά τα όπλα για αυτοάμυνα"
Τάδε έφη Μ.Βορίδης στην "Κοινωνία ώρα Mega".


Ο Δ.Καμπουράκης και ο Γ.Οικονομέας (δεν έχει δει το dvd κανένας απ' τους δύο, ούτε γνωρίζουν το περιεχόμενο των "κομμένων") κάλεσαν τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Μ.Βορίδη στην πρωινή τηλεοπτική τους εκπομπή και αναφέρθηκαν στη φωτογραφία που πρώτο είχε δημοσιεύσει το http://jungle-report.blogspot.com. Στη φωτο βλέπουμε τον Μακεδονομάχο Μαυρουδή (με τον καιρό έγινε Μάκης), αρχηγό του Εθνικού Μετώπου, να κρατά ένα αυτοσχέδιο τσεκούρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής με ομάδες αναρχικών (Μάρτιος 1985). Ο Βορίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τη θέση του σημειώνοντας το νεαρό της ηλίκίας του και τον ενθουσιασμό που τον διακατείχε καθώς και έναν τραυματισμό φίλου του που είχε προηγηθεί. Θα κρατήσω τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά τον τραυματισμό, ας δούμε πιο προσεκτικά μόνο την υπόλοιπη φράση του εκπροσώπου μας στη Βουλή.

"..ήμουν 19 ετών"

Πρώτο ψέμμα από τον κ.Βορίδη
Κοιτώντας το βιογραφικό του παρατηρώ: Μάκης Βορίδης γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Από το 1964 που γεννήθηκε έως το 1985 που είναι η φωτό από τη διαδήλωση; 21


"..είχαμε φτιάξει αυτά τα όπλα για αυτοάμυνα"

Δεύτερο ψέμμα από τον κ.Βορίδη
Η φωτο στην οποία συλλαμβάνεται ο βουλευτής είναι τραβηγμένη στα Εξάρχεια. Ομάδες διαδηλωτών διαμαρτύρονται για τη βία της αστυνομίας καθώς και την στενή αστυνόμευση στην περιοχή («επιχείρηση Αρετή» του τότε υπουργού Αντ.Δροσογιάννη). Για ποιά αυτοάμυνα οπότε μας μιλάει ο Βορίδης; Εννοεί ότι πήγαινε προς τα Εξάρχεια για να αυτοαμυνθεί; Μήπως θέλει να μας τρελάνει και ετούτος;

Παιδιά προσέξτε όμως, σας παρακαλώ. Μην του μιλήσει κανείς για φασισμό, ναζισμό και hooliganισμό. Προς Θεού! Βγαίνει από τα ρούχα του ο Βορίδης! Ας μην ξεχνά όμως κάποια καταγεγραμμένα γεγονότα του σκοτεινού παρελθόντος του, που δεν είναι με το μέρος του σήμερα. Όπως ότι υπήρξε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ, δηλαδή του κόμματος που ίδρυσε το 1984 ο ίδιος ο δικτάτορας Παπαδόπουλος από τη φυλακή. Σημειώνεται πως στις 15/3/85 διαγράφτηκε για «φασιστική δράση» από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής Αθηνών. Ενα χρόνο αργότερα (22/4/86) καταγράφεται αιματηρή επιδρομή ΕΠΕΝιτών οπλισμένων με στιλέτα και λοστούς στη Νομική, με επικεφαλής τον Μάκη Βορίδη.

Κάποια άλλα στοιχεία του βιογραφικού του σημερινού βουλευτού:

  1. Συνεργάστηκε με τον Κ.Πλεύρη σε μια προσπάθεια να εκπροσωπηθεί η ακροδεξιά στη Βουλή.
  2. Υπήρξε ιδρυτής καθώς και επικεφαλής της οργάνωσης «Ελληνικό Μέτωπο», που εκπροσωπούσε τον Λεπέν (με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές προσωπικές σχέσεις) στην Ελλάδα και είχε κύριο στόχο του τους μετανάστες. Οργάνωση η οποία συγκροτήθηκε από όλες τις φιλοχουντικές και ακροδεξιές ομάδες (ΕΝΕΚ, ΕΠΕΝ, «Ελληνικής Δύναμη», κ.λπ.)
  3. Είναι ανηψιός του προσωπικού ιατρού του Κων.Καραμανλή, Ευτύχιου Βορίδη.
  4. Ενεπλάκη ως δικηγόρος, πολλάκις, σε πολύκροτες υποθέσεις πιπεράτου χαρακτήρα, βλέπε Γιούλη Μπάρκα.

Αυτά και άλλα πολλά αξειοσημείωτα για τον εκπρόσωπο του ελληνικού λαού στη Βουλή Μ.Βορίδη. Αυτά τα άτομα εκλέξαμε ως υπέρμαχους της δημοκρατίας μας. Ας προσέχαμε..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει το ερωτονομικον
που ειναι αυθεντικο στην πολιτικη αναρχια και στην αναρχια του σεξ

Το blog τελείωσε. Προσοχή! Μην κάνεις εδώ κλικ.